Cordoba - ca 50 km og 1100 hm

Nr 28, 2.20, 15 min bak vinneren.

Stor glede i leiren over siste dag. Alle er slitne. I dag skulle alle kjøre eget løp. Det kunne bety 5 min tidsstraff pr passering for meg og Eirik hvis vi var 2 min fra hverandre, men det var ikke så viktig. Jeg unner Eirik å få kjøre maks, samtidig som det var fint for meg å kjøre eget løp. Vi er to ganske forskjellige typer både muskulært og kjørestil. 

Masterhelvete første 10-15 min, masse tull og farlige situasjoner. Heldigvis gikk det bra. Deretter bar det inn i samme type terreng som i går. Kan egentlig beskrives som en lang rundbaneløype med litt hvilegrus her og der. Følte meg skikkelig frisk, nesten som dag 1 igjen. Måtte slippe Martin og Eirik tidlig, men kjørte med andre grupper som jeg etterhvert kjørte fra og fant nye lengre framme. Høydepkt var en skikkelig steinrøys av en nedkjøring. Da hadde Team Bulls med stjernene  Urs Huber og Karl Platt punktert på toppen og jeg lå på hjul med de ned, det gikk fort. De var etter det på søndagstur antar jeg og stoppet i langesonen, dermed så jeg ikke mer til de. Siste 20 km kjørte jeg med to sveitsiske gutter som jeg antar var rundbanesyklister dømt ut i fra kroppsbygging og kjørestil. De tok det litt roligere oppover og på jevnt underlag og dunket som f... på sti, letterreng og nedover. Passet meg ganske bra så siste innsats her nede var bare happytime!

Nordmenn er nordmenn , så på Mercadonan ble det lasta opp med allskens billig sprit til banketten. Den kommer det ikke rapport fra ;) Totalt sett ganske rå tur. Godt fornøyd med egen form og innsats. Tror Martin og Eirik kommer til å gjøre seg gjeldende i store ritt til sommeren, så det er ikke hvem som helst jeg har fått prøve meg med/mot. Brutal hard iddrett dette, men fy søren så mye gøy det har vært også. Ingen av oss har hatt tekniske problemer. Alle har kjørt Conti protection, jeg på X-king og de andre på Race King. Slangeløst. Punkterer man ikke her etter 6 dager, punkterer man aldri ! Den stive gummien gjør dekkene glatte på vått underlag. De passer derfor ikke alltid så godt i Norge. Her nede har det vært knusk tørt og fult av stein, da er dekkene kanon. 

 

 

 
Go to top